Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Hakkari’de Askeri Araca Saldırı: 17 Asker Yaralı

Hakkari’nin Esendere Beldesi’nden Yüksekova İlçesi’ne askeri personel taşıyan bir araca yönelik bölücü terör örgütü mensuplarınca EYP(el yapımı patlayıcı) ile gerçekleştirilen saldırıda 4’ü ağır 17 askeri personel yaralandı.
 
Hakkari Valiliği tarafında yapılan açıklamaya göre, bugün Hakkari’nin Esendere Beldesi’nden Yüksekova İlçesi’ne askeri personel taşıyan bir araca yönelik bölücü terör örgütü mensuplarınca EYP(el yapımı patlayıcı) saldırısı yapıldı. Valilik saldırı sonucunda 4’ü ağır 17 askeri personel yaralandığını ve sevk edildikleri Yüksekova Devlet Hastanesinde tedavilerine başlanıldığını bildirdi. Bölgeye taarruz helikopterleri sevk edildiği ve bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı da açıklandı.
 
Konuya ilişkin Türk Silahlı Kuvvetleri’nden (TSK) gelen açıklamanın düzeltilmiş hali ise şöyle:

Alınan son bilgiye göre 17 yaralımız arasında ağır yaralı personelimiz bulunmamaktadır
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.