Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Hakkari’de Bir Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Hakkari’de üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen teröristlere yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda bir terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yurt içi terörle mücadele harekatı kapsamında dün gerçekleştirilen operasyon ve faaliyetlere ilişkin bilgilendirme yapıldı. Buna göre, Şırnak’ın Silopi ilçesi kırsalında, Irak’ın kuzeyinde bulunan barınma alanlarından kaçan dört terörist teslim oldu.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında keşif ve gözetleme vasıtalarıyla üs bölgelerine silahlı saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bir bölücü terörist ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getirildi.

YASA DIŞI GEÇİŞTE BULUNAN 540 KİŞİ YAKALANDI

Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı Hudut Birlikleri tarafından Suriye sınırında 356, Bulgaristan sınırında 173, Bulgaristan sınırında 16 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı. İran sınırında yapılan arama ve kontroller sonucunda 2 bin 360 paket sigara ve bir adet binek hayvan ele geçirildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.