Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Hakkari’de Havan Saldırısı: Bir Sığınmacı Hayatını Kaybetti

Hakkari’de teröristler tarafından hudut taburuna havan atışları yapıldı. Hudut taburu nizamiyesine yakın bulunan bir sığınmacı kampına isabet eden havan atışları sonucu bir sığınmacı hayatını kaybetti, beş sığınmacı yaralandı.

Hakkari Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre Şemdinli İlçesi Hudut Taburu bölgesine teröristler tarafından Balkayalar dağından havan atışları yapıldı. Yapılan 32 adet havan atışından bir kısmı Tabur nizamiyesine yakın bölgede bulanan sığınmacı kamp alanına isabet etti. Saldırı sonucu bir sığınmacı hayatını kaybederken ikisi ağır olmak üzere beş sığınmacı yaralandı. Yaralı sığınmacılar tedavileri için Şemdinli Devlet Hastanesi’ne gönderilirdi.

“ Sivil-asker ayrımı g yapılan bu saldırı bölücü terör örgütünün hain yüzünü bir kez daha göstermektedir”

Güvenlik güçleri tarafından havan tespit radarlarının belirlediği hedeflerin yoğun ateş altına alındığı belirten Valilik açıklamasının sonunda“ Sivil-asker ayrımı gözetmeksizin sığınmacıların bulunduğu alana yapılan bu saldırı bölücü terör örgütünün hain yüzünü bir kez daha göstermektedir” denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.