Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist gündem özeti chp Covid19 bugünün gündemi enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk

Hakkari’de İki Terörist Yakalandı

Hakkari’de yol araması sırasında iki terörist yakalandı. Mardin’de bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu, bir terörist ise etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Hakkâri’nin Çukurca ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından düzenlenen yol aramasında iki terörist, dört adet el bombası ile birlikte yakalandı. Mardin’in Artuklu ilçesinde ise bir terörist silahsız olarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Nusaybin ilçesinde ise hudut hattında görevli güvenlik güçleri tarafından meşru müdafaa kapsamında yapılan atışlar neticesinde PKK/PYD-YPG terör örgütü mensubu bir terörist etkisiz hale getirildi. Tunceli’nin Çemişgezek kırsalında, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi.

YASA DIŞI GEÇİŞTE BULUNAN 350 KİŞİ YAKALANDI

Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı hudut birlikleri tarafından Suriye sınırında 192, Irak sınırında 10, Yunanistan sınırında 148 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.