Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC kredi ihracı içişleri bakanlığı

Hakkari’de Uyuşturucu Operasyonları

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 – 9 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucunda çok sayıda uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan madde ele geçirildi.

Hakkari Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre, 2 – 9 Nisan tarihleri arasında Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemek için yürütülen çalışmalar kapsamında yapılan aramalarda 2,6 gram eroin maddesi, 0,65 gram metamfetamin maddesi, üç adet extacy hap ve 36 bin 580 gram eroin yapımında kullanılan karbonat maddesi ele geçirildi. Açıklamada ayrıca bir kişinin tutuklandığı ve konu ile ilgili tahkikatın devam etmekte olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.