Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Hatay ve Siirt’te Çok Sayıda Mühimmat Ele Geçirildi

Terörle mücadele kapsamında Hatay ve Siirt’te yürütülen operasyonlarda roketatar mühimmatı, 500 gram A4 patlayıcı, çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

TSK’dan yapılan açıklamaya göre, Hatay’ın İskenderun ilçesinde icra edilen arazi araması esnasında, bir adet Roketatar mühimmatı, 10 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, bir adet güneş paneli, 500 gram A4 patlayıcı, 500 gram TNT ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok miktarda malzeme ele geçirildi.

Siirt Eruh’da ise, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, bir adet M-16 Piyade Tüfeği, 91 adet fişeği, bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 139 adet fişeği, bir adet gece görüş gözlüğü ve bir adet dürbünün ele geçirildiği ifade edildi.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına götürülmek üzere depolanan çok miktarda tıbbi malzemenin ele geçirildiği belirtilirken, Mutki ilçesinde de teröristler tarafından araziye döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu köylülere ait altı küçükbaş hayvanın telef olduğun ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.