Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Hatay’da Askeri Araç Devrildi, Bir Asker Şehit Oldu

Genelkurmay Başkanlığı, Hatay’ın Yayladağı ilçesinde hudut birliğine ait bir askeri aracın devrilmesi sonucu araçta bulunan bir askerin şehit olduğunu, iki askerin de yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Hatay/Yayladağı’nda bulunan hudut birliğine ait bir askeri aracın, 10 Mart 2018 tarihinde, hudut görevi esnasında devrilmesi sonucu araçta bulunan bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim kazada hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.