Öne Çıkanlar çin Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti 2018 Türkiye Pist Şampiyonası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Acıbadem Ankara Hastanesi Akşener ABD Başkanı Donald Trump

Hava Az Bulutlu ve Açık Olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Ordu, Erzincan, Bingöl ve Muş çevreleri ile Tokat ve Samsun'un doğu ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Hava sıcaklığı Türkiye’nin doğu kesimlerinde 4 -6 derece azalacak, batı bölgelerde 3 -5 derece artacak. Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batı kesimleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli esecek.

-KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI-
Rüzgarın, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batı kesimleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-
MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.              
EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra Doğu Akdeniz'in iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra bölgenin doğu kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Ordu çevreleri ile Samsun ve Tokat'ın doğu kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Erzincan, Bingöl ve Muş çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusu kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-
ANKARA: Az bulutlu ve açık. (30)
İSTANBUL: Az bulutlu ve açık. (30)
İZMİR: Az bulutlu ve açık.(37)
ADANA: Az bulutlu ve açık, öğleden sonra yer yer parçalı bulutlu. (36)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (37)
SAMSUN: Parçalı çok bulutlu, öğleden sonra doğu ilçeleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(25)
ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (17)
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere doğu ilçeleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(32) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.