Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Hava Sıcaklığı 5 Dereceye Kadar Artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmeye göre, ülkenin büyük bir bölümü az bulutlu ve açık olacak. Zamanla kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Edirne, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Aydın, Muğla, Manisa, Kütahya, Uşak, Eskişehir, Bolu, Karabük, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Tekirdağ'ın batı, Bursa'nın güney ve doğu ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı, ülke genelinde 2 ila 5 derece artacak. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olarak esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Edirne, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevreleri ile Tekirdağ'ın batı, Bursa'nın güney ve doğu ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Aydın, Muğla, Manisa, Kütahya ve Uşak çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu geçecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, kuzeybatı kesimleri yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Eskişehir çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Bolu, Karabük, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu (30)
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (30)
İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (30)
ADANA: Az bulutlu ve açık (31)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (26)
SAMSUN: Parçalı ve az bulutlu (28)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (22)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (34) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.