Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

Hava Sıcaklığı İç ve Doğu Kesimlerde Artacak

 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, sıcaklıklar iç ve doğu kesimlerde 1-3 derece artacak, diğer yerlerde mevsim normallerinin altında seyredecek.

Yurdun kuzey kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları ile Tekirdağ, Kırklareli, Balıkesir, Bolu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Yağışlar kuzey ilçeleri başta olmak üzere İstanbul ile Tekirdağ ve Kırklareli'nin kuzey ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olacak. Sıcaklık iç ve doğu kesimlerde 1 -3 derece artacak, ancak ülke genelinde mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışlar kuzey ilçeleri başta olmak üzere İstanbul ile Tekirdağ ve Kırklareli'nin kuzey kıyı ilçelerinde aralıklı ve kuvvetli olacak. Yaşanabilecek su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Kırklareli, Tekirdağ ve Balıkesir çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
EGE: Az bulutlu ve açık, yarın zamanla kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Eskişehir ile Ankara'nın kuzey ve batı ilçeleri kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri ile gece Bolu çevreleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin kuzey kesimleri ile gece saatlerinde Samsun'un doğu ilçeleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde çok bulutlu kuzey ve batı ilçeleri kısa süreli sağanak yağışlı. (21)
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (23)
İZMİR: Az bulutlu ve açık, yarın zamanla yer yer parçalı bulutlu.(26)
ADANA: Az bulutlu ve açık. (31)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (28)
SAMSUN: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu gece doğu ilçeleri sağanak yağışlı.(22)
ERZURUM: Parçalı bulutlu. (18)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.