Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin tüik erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi ORDU chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken fatih duruay David Dastmalchian rusya tamer hassan filmleri cumhurbaşkanı erdoğan

Hava Sıcaklığı Kuzey ve İç Kesimlerde 2 ila 4 Derece Azalacak

Hava sıcaklığı, Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları ile Tekirdağ, Hatay, Kars, Ardahan, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin edilirken yağışların, genellikle karışık yağmur ve kar, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Hatay ve Şırnak çevrelerinde yağmur şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis görülecek.
 
Hava sıcaklığı, ülke genelinde 2 ila 4 azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken rüzgârın, genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzey yönlerden kuvvetlice kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek.





Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Çok bulutlu güney ve doğu kesimleri ile Tekirdağ çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Hatay çevrelerinin yağmurlu, akşam saatlerinden sonra Göller Yöresi'nin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, güney ve batı kesimlerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey ve doğu kesimlerinin çok bulutlu, Kars, Ardahan ve Hakkari çevrelerinin kar yağışlı, Şırnak çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı. (4)
İstanbul: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı. (4)
Antalya: Parçalı bulutlu. (17)
Bolu: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı. (3)
Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu. (8)
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu. (-4)
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu. (10)

 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.