Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti tsk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar YKS chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Hava Sıcaklıkları 10 Derece Düşecek

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yerel olmak üzere aralıklarla sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların öğle saatlerinden itibaren Tunceli başta olmak üzere Bingöl, Elazığ ve Diyarbakır'ın kuzey kesimleri ile Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Adana'nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Batı ve Orta Karadeniz'de hissedilir derecede (4 ila 10 derece) olmak üzere ülke genelinde azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.




YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Ülkemiz genelinde yerel olmak üzere aralıklarla sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; öğle saatlerinden itibaren Tunceli başta olmak üzere Bingöl, Elazığ ve Diyarbakır'ın kuzey kesimleri ile Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Adana'nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Yıldırım, yerel dolu yağışı, yerel su baskını, yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 


BÖLGELERİMİZDE HAVA

 


MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

EDİRNE Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

ISTANBUL Parçalı çok bulutlu, yerel olmak aralıklı sağanak yağışlı 19

KIRKLARELI Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

 

 

EGE Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

IZMIR Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

KÜTAHYA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

MANISA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

 

 

AKDENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Adana'nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuzey çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 24

ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 20

HATAY Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

ISPARTA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

 

İÇ ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve doğu kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

ESKİŞEHİR Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

KONYA Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

SİVAS Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

 

 

BATI KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğleden sonra bölgenin iç kesimleri ile Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BARTIN Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

BOLU Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğleden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 19

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğleden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 21

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 20

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 26

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 23

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 17

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 24

 

DOĞU ANADOLU Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Tunceli başta olmak üzere Elazığ ve Bingöl çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve batı kesimlerinde güney ve güneybatı, güneydoğusunda güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ARDAHAN Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak yağışlı 12

ELAZIĞ Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 18

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 12

KARS Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 12

 

GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren Diyarbakır'ın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BATMAN Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 21

DIYARBAKIR Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden itibaren kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 21

GAZIANTEP Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 23

SIIRT Parçalı çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.