Öne Çıkanlar gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik cumhurbaşkanı erdoğan ak parti

HAYVAN OTLATMAYA GİTTİ, GERİ DÖNMEDİ

ANKARA (ANKA) – Isparta’da hayvan otlatmaya giden vatandaşın cansız bedeni bulundu.

Genelkurmay Başkanlığı’nın arama kurtarma faaliyetleri açıklamasına göre, Kocaeli/Kefken Cebeci Sahilinde, bir şahsın sahil şeridinde ceket ve kimlik kartının bulunması üzerine, denize açılarak intihar etmiş olabileceği Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek yardım talebinde bulunuldu.  Alınan talep üzerine bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti sonucunda, bahse konu şahsa ait herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Ayrıca Aydın/Kuşadası Marina önlerinde, içerisinde iki şahıs bulunan özel bir teknenin makine dairesinde yangın çıktığı Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirilerek yardım talebinde bulunuldu. Alınan talep üzerine bölgeye intikal eden Sahil Güvenlik Komutanlığına ait unsurlar tarafından, bahse konu teknede yangın söndürüldü ve şahıslar sağ olarak kurtarıldı.

Öteyandan, Isparta/Eğirdir, Gökçehüyük Köyü mülki sınırları içerisinde, bir şahsın hayvan otlatmak maksadıyla evinden ayrılarak kaybolduğu İl Jandarma Komutanlığına bildirilerek yardım talebinde bulunuldu. Alınan talep üzerine bölgeye intikal eden İl Jandarma Komutanlığı unsurları, İl AFAD Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşlar tarafından icra edilen arama kurtarma faaliyeti sonucunda, bahse konu şahıs ölü olarak bulundu. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.