Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin gündem özeti

Hilal-i Ahmer Koleksiyonu ANKAmall’da

ANKAmall, sanatla farkındalık oluşturan çok özel bir sergiye, Hilal-i Ahmer Koleksiyonu’na ev sahipliği yapıyor.


Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen  “Türk Kızılayı 150’nci Yıl Etkinlikleri Projesi” kapsamında hayata geçirilen Hilal-i Ahmer Koleksiyonu ANKAmall’da sergileniyor.  Sanat ve toplumsal sorumluluğu bir araya getiren sergi büyük ilgi ile izlenirken, sosyal sorumluluk ve insani yardım konusuna da dikkat çekiyor ve farkındalık oluşturuyor.
Türkiye’nin değerli sanatçı ve tasarımcıları ile kurumsal firmalar birlikte çalışma imkanı bularak, eserlerini Hilal-i Ahmer Koleksiyonu ile sunuyor; sanatı insani yardımla birleştiriyor. Her biri ayrı bir sanat eseri olan hilallerin oluşturduğu sergi, ANKAmall 1. katta gezilebilecek.

Anahtar Kelimeler:
Ankamall
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.