Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ Çankırı mitingi 4 Mart 2024 Pazartesi Gündem Özeti Sıkıntı Dünya Çalışan Gazeteciler Günü

Hisarcıklıoğlu: Çağdaş Medeniyet Yolunda Bize Işık Veren Atatürk’ü Minnetle Anıyoruz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Çağdaş medeniyet yolunda bize ışık veren ve Cumhuriyet gibi büyük bir emaneti devraldığımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde şükran ve minnet ile anıyoruz” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Atatürk’ün 79. ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Hisarcıklıoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı eserlere sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirterek “Çağdaş medeniyet yolunda bize ışık veren ve Cumhuriyet gibi büyük bir emaneti devraldığımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde şükran ve minnet ile anıyoruz” dedi.

Türk iş dünyasının Atatürk’ün özel sektöre olan güveninin boşa çıkmayacağını, bağımsızlık savaşının ardından en büyük mücadelenin, uygarlık ve ekonomik gelişim üzerine olduğunu kaydeden Hisarcıklıoğlu “Çok çalışarak, çok üreterek dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında olmak gibi büyük ve ulvi bir hedefimiz var. Biz ve bizden sonraki nesiller bu hedeften hiçbir zaman kopmayacak ve Atatürk’ün aziz hatırasına layık olacaktır. İş dünyamız adına, bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhu şad olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.