Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

İBB'den "Bıçaklı Şoför" Açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, bugün Taksim-Basın sitesi hattında çalışan Otobüs AŞ' de görev yapan otobüs şoförünün yolcularla tartıştığı ve çıkan arbedede şöför'ün bıçak çekerek yolculara yönettiği olay ile ilgili şöförün görevden men edilip sertifikasına ele konularak gerekli işlemlerin başladığına dair açıklamada bulundu.

Büyükşehir basın biriminden yapılan açıklamada ; "Taksim-Basın sitesi hattında çalışan Otobüs AŞ' de görev yapan A-1620 numaralı otobüs şoförü kontrolündeki araç 20.11.2017 günü saat 10.18 sularında İncirli Ethica hastanesi önünde durakta yolcularla tartıştığı ve saldırıya uğradığı öğrenildi. Olay sırasında Şoför çıkan arbede sırasında bıçak çekerek yolculara yönelttiği belirtildi.

Olay Emniyete intikal etmiş şoför ve yolcuların ifadelerine başvuruldu. Adli soruşturma devam ediyor. Yapılan ilk değerlendirme sonucunda, kurum olarak şoför görevden men edilip, sertifikasına el konularak gerekli işlemler başlatılmıştır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.