Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

İç Ve Batı Bölgelerde 2 İla 6 Derece Artacak

Hava Sıcaklığı, İç ve batı bölgelerde 2 ila 6 derece artacak, diğer kesimlerde değişmeyecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Kuzey ve doğu kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Rize'nin doğusu ile Artvin çevrelerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ve Marmara'nın doğusu ile iç ve doğu bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi, iç ve doğu kesimlerde don olayı bekleniyor. Rüzgar'ın Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

ZİRAİ DON UYARISI:
Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde Karadeniz’in ve Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyinde hafif, yer yer orta, İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde kuvvetli zirai don olayı beklenmektedir. Tarımsal faaliyetler ve Seracılık ile uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. 


BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde Rize'nin doğusu ile Artvin çevreleri yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL:Az bulutlu (15)
İZMİR: Az bulutlu ve açık (18)
ADANA : Az bulutlu ve açık (22)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık (22)
ANKARA: Az bulutlu ve açık (9)
BOLU: Parçalı ve az bulutlu (9)
TRABZON:
Parçalı ve çok bulutlu (14)
ERZURUM: Parçalı bulutlu (0)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (14)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.