Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

İç ve Doğu Anadolu'da Buzlanma Görülecek

Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece azalacak. Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile İç Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz, Çankırı ile bu sabah saatlerinde Marmaris çevreleri hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde İç Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

oğu Anadolu'nun kuzeyi ile İç Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığı kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle güneyli, Karadeniz kıyıları ile Doğu kesimlerde kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ: Parçalı çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
EGE BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Marmaris çevreleri hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
AKDENİZ BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık geçecek.
İÇ ANADOLU BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzeybatı kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri hafif olmak üzere sağanak yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.
BATI KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ: Parçalı ve az bulutlu, batı kesimleri yer yer çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
DOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile buzlanma ve don olayı bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ: Az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu ve hafif sağanak yağışlı. (17)
İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu. (22)
ADANA: Az bulutlu ve açık. (25)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (23)
ANKARA: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli. (17)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu. (17)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık. (9)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (19) 

Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuMeteoroloji
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.