Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa teleferik kazası

İç Ve Doğu Kesimlerde Buzlanma Uyarısı

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak,  Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeybatı ile zamanla güneybatı kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı Karadeniz'in kuzey kesimleri, Kuzey Ege, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Karaman çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın ise  genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, Marmara ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerin de bölge genelinde buzlanma ve don olayı, Karaman çevrelerinde pus hadisesi bekleniyor.


BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, batısının yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte Amasya çevrelerinde pus hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli (16)
İZMİR: Az bulutlu ve açık, bu sabah saatlerinde yer yer puslu (17)
ADANA : Az bulutlu ve açık (23)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık (22)
ANKARA: Az bulutlu ve açık (15)
BOLU: Parçalı ve az bulutlu (11)
TRABZON:
Parçalı ve az bulutlu (15)
ERZURUM:Az bulutlu ve açık (3)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (18)



 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.