Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

İç ve Doğu Kesimlerde Buzlanma ve Don Olayı Bekleniyor

Hava sıcaklığı, doğu kesimlerde 3 ila 6 derece azalırken diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimleri ile Güney Ege ve Batı Akdeniz parçalı yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Ardahan, Bitlis, Van ve Hakkari çevreleri sabah ilk saatlerde yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Yağışlar Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, Karadeniz Bölgesinde güney ve güneybatı yönlerden, Akdeniz Bölgesinde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, zamanla kıyıları çok bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Orta  ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Rize ve Artvin'in kıyı kesimleri karla karışık yağmur, Artvin il merkezi kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı, doğusunun çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Ardahan, Bitlis, Van ve Hakkari çevreleri kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı bulutlu geçecek.

Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Parçalı bulutlu. (6)
İstanbul: Az bulutlu. (12)
İzmir: Parçalı ve az bulutlu. (14)
Adana: Parçalı bulutlu. (17)
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu. (17)
Bolu: Parçalı bulutlu. (4)
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu. (7)
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu. (-5)
Diyarbakır: Parçalı bulutlu. (8)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.