Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

İçişleri Bakanlığına FETÖ Operasyonu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen İçişleri Bakanlığı’nda görevli 40 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY’ye ilişkin soruşturma kapsamında, İçişleri Bakanlığında görevli 40 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. İşlemlerin bu sabah itibariyle başladığı belirtilirken, hakkında gözaltı kararı verilen 40 kişinin Bylock kullanıcısı olduğu öğrenildi.
Haklarında gözaltı kararı verilen 40 kişiden birisinin faal olarak görevde bulunduğu, diğerlerinin de daha önce ihraç edildiği belirtildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.