Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd fetö AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

İdil'de 3 Okul Terörislerce Ateşe Verildi

Şırnak'ın İdil ilçesinde 3 okul, teröristlerce ateşe verildi.

Terör örgütü PKK mensubu bir grup, dün Turgut Özal Mahallesi'ndeki Atatürk İlkokulu ve Yeni Mahalle'deki İdil Anadolu Lisesini ateşe verdi. Teröristler bugün de Turgut Özal Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlkokulunu benzin dökerek yaktı.

Yangına müdahale etmek isteyen itfaiye aracının dün barikatlar nedeniyle olay yerine gidemediği, bugün ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndaki yangına müdahale etmek isteyen ekibin teröristlerce tehdit edildiği ve yangına müdahale edilemediği öğrenildi. Söz konusu okullarda hasar oluştu.

Güvenlik güçleri, kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.