Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY ihracat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

İDO, Bazı Seferleri İptal Etti

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) olumsuz hava koşulları sebebi ile bazı seferlerini iptal etti. İDO’nun olmsuz hava şartlarından dolayı dış hat deniz otobüsleri seferini gerçekleştirmeyeceğini duyurdu.

İptal olan o seferler:

09:30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü
12:00 Bostancı-Yenikapı-Bandırma Deniz Otobüsü
14:30 Yalova-Tuzla-Kartal Deniz Otobüsü
 
Tüm iç hat deniz otobüsü ve Harem - Sirkeci ile Eskihisar -Topçular araba vapuru seferleri ise, sorunsuz bir şekilde yapılmaya devam ediyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.