Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kara liste Alpay Karadağ Kulp ege ihracatçı birlikleri Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan Meslekler çukurova belediyesi medicana Goggle Hakkari

İDO İstanbul-Bursa Arasında 2 Milyon 370 Bin Kişi Taşıdı

İstanbul Deniz Otobüsleri ( İDO), 2016 yılı boyunca Bursa-İstanbul arasında toplamda 5762 deniz otobüsü ve hızlı feribot seferi düzenleyerek,  2 milyon 370 bin 138 misafir, 266 bin 320 araç taşıdı.

İDO Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıkardeşler, Bursa-İstanbul, İstanbul-Bursa arasındaki yolcu trafiğinin gün geçtikçe arttığını, misafirlerin Marmara Denizi’nin iki yakasındaki iki tarihi şehri iş dışında günlük kültürel geziler için de ziyaret ettiğini belirtti.  Altınkardeşler, misafirlerine iki şehir arasındaki yoğun hareketini göz önüne alarak onlara daha avantajlı fiyatlar sunmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Örneğin sömestr dönemi boyunca Yeşil Bursa’dan tarihi İstanbul’a ya da tersi yöne gidip, güzel bir gün geçirip dönmek isteyenler tek yönde 14 TL’ye bunu yapabilir. Bursa’da yaşayıp henüz Yerebatan Sarayı’nı, Ayosafya’yı ya da İstanbul’da yaşayıp Ulu Cami’yi, Yeşil Türbe’yi görmeyen, Uludağ’da kar keyfi yapmayan varsa bunu gerçekleştirmek için sömestr dönemi seçenek olabilir” şeklinde konuştu.

Ayasofya’dan Uludağ’a Deniz Yoluyla 14 TL’ye Gitmek Mümkün

Geçen yıl futbol keyfi ve şampiyonluk heyecanına ortak olabilmek için İstanbul-Bursa arasında karşılıklı ek deniz otobüsü seferleri de düzenlendiğini hatırlatan Altıkardeşler şunları söyledi:

“İDO olarak kurulduğumuz günden bu yana misafirlerimizin memnuniyetini ana göstergemiz olarak kabul ediyoruz. Misafirlerimiz, yoğurtlu döner kebabıyla ünlü Bursa’ya öğle yemeği için gidip dönebilecek vakti İDO ile kazandı. İDO Ailesi olarak misafirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda bu hatta özel çözümler ve fırsatlar yaratmaya devam edeceğiz.”

İDO’nun Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa hattının biletleri 14 TL’den satışa sunulurken, hızlı feribot hatlarında Yenikapı-Bursa arası yolcu 14 TL, araç 79 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.