Öne Çıkanlar bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı MUHAMMED DEMİR dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi gölbaşı ankara

İDO Pendik-Yalova Arasını 39 TL’ye Sabitledi

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Pendik-Yalova hattında araç geçiş fiyatını 39 TL’ye sabitledi, araç içi yolcu ücretini ise sadece 1 TL olarak belirledi.

İDO, en sık tercih edilen dış hat hızlı feribot seferlerinde araç içi yolcu fiyatlarında sabit fiyat kampanyası başlattı. İDO, Pendik-Yalova hattında araç fiyatını 39 TL’ye sabitlerken, araç içi yolcu ücretini sadece 1 TL olarak belirledi. Yeni fiyatlarla İstanbul Pendik’ten Yalova’ya, otomobil+4 kişi, 42 TL’ye gidebilecek. Bu sayede 135 kilometrelik Pendik-Yalova arası, İDO feribotu ile 45 dakikada, sadece 42 TL’ye aşılabilecek.

İDO Dış Hatlar Seferinde İndirime Gitti

İDO, Yenikapı hareketli Bursa, Bandırma ve Yalova feribotlarında araç fiyatını yüzde 20 aşağı çekerek, Aynı hatta araç içi yolcu fiyatı da en düşük fiyatlarla sabit hale getirildi. Buna göre Yenikapı-Yalova feribotu ile araç geçişi 39 TL’den başlarken, araç içi yolcu 10 TL, Yenikapı Bandırma araç geçişi 119 TL’den başlarken, araç içi yolcu 25 TL oldu.

İndirim 1 Marttan itibaren geçerli olacak.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.