Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

İDO, Sevgilileri Aşka Yolculuğa Çıkarıyor

Keyifli yolculuğun adresi İDO, Sevgililer Günü’nde, çiftleri aşka yolculuğa çıkaracak. 9-13 Şubat tarihleri arasında #aşkayolculuk hashtag’iyle aşkını anlatıp en fazla beğeni alan 7 çift, muhteşem hediyeler kazanacak.

İDO’nun sosyal medya üzerinden yürüttüğü Sevgililer Günü kampanyası, 13 Şubat’a kadar #aşkayolculuk hashtag’iyle instagram ve facebook üzerinden aşkını anlatanlara birbirinden farklı hediyeler kazandıracak. İDO’nun aşkayolculuk postunun altına yorum olarak sevdiklerini etiketleyen ve aşkı en güzel anlatan takipçiler, aldıkları beğeni sayısına göre ödüllendirilecek. En fazla beğeniyi alan çift, 45 yıl boyunca Kadıköy-Eminönü hattında yolcu vapuru olarak hizmet verdikten sonra restore edilerek Mudanya Güzelyalı’da otele dönüştürülen Otantik Gemi Otel’de çift kişilik konaklama, sonraki 6 çift de İDO’nun özel firstclass salonlarında yolculuk fırsatı kazanacak.



14 Şubat’ta İDO’nun Yenikapı ve Beşiktaş terminallerinde yeralan interaktif ekranlarda #aşkayolculuk hashtag’iyle paylaşılan fotoğrafların özel tasarım çıktısı alınabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.