Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi

İDO ‘’Sonbahar Tarifesi’’ 17 Eylül’de başlayacak

İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO), 17 Eylül Pazartesi günü ‘2018 Sonbahar Tarifesi’ne geçiyor.

İDO tarafından yapılan yazılı açıklamada, 17 Eylül Pazartesi günüyle birlikte2018 Sonbahar Tarifesi’ne geçileceği belirtildi. Yeni tarifede birçok sefer ve fiyat değişikliği yer alyor.

Sefer Sayısı Arttırırdı

Sonbahar Tarifesiyle birlikte mevcut seferlere yeni sefer günleri ve saatleri eklendi. Pendik - Yalova hattında hafta içi 07:00-12:00 ve 14:00-21:00 saatleri arasında saat başı yapılan seferlere Cuma-Pazar 22:00 seferini eklenmesiyle sefer sayısını 30’a çıkartıldı.

Yenikapı-Yalova hattında haftanın her günü 07:45-21:45 arası devam eden seferler, Yalova-Yenikapı arasında Pazar günü hariç 07:15-21:45 arasında günde 8 gidiş ve 8 dönüş olmak üzere toplam 16 sefer olarak ayarlandı. Yolcular, Yenikapı-Yalova bileti alırken yaya yolcu için 17 TL, araç için 63 TL’den başlayan fiyatlarla bilet alabilecek.

Marmara Denizi'ndeki önemli iç turizm merkezlerinden Avşa-Marmara Adası ve Çınarcık-Esenköy seferlerine cuma gidiş, pazar dönüş olacak şekilde 29 Ekim’e kadar devam edecek.

Sefer Fiyatları Güncellendi

Bununla birlikte birçok seferde yeni fiyat seçenekleri oluşturuldu. Yenikapı-Bandırma hattında yaya yolcular için 40 TL, araçlar için 136 TL’den, Yenikapı-Bursa hattında yaya yolcular için 19 TL, araçlar için 85 TL’den, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa deniz otobüsü hattında ise yolcular için 19 TL’den bilet satın alabilecek.

Eskihisar-Topçular hattında 24 saat kesintisiz doldur-boşalt sistemiyle seferler devam edecek.

Sirkeci - Harem araba vapuru hattı ise seferleri hafta içi ve cumartesi yoğun saatlerde doldur - boşalt sistemiyle 23.00'a kadar, Pazar günleri ise 07.00-22.00 saatleri arasında hizmet verecek. Sabah ve Akşam yoğun saatlerde ise sefer sayısı artırılacak.

İDO biletleri www.ido.com.tr adresinden, İDO gişelerinden, 0850 222 44 36 no’lu İDO çağrı merkezinden, İDO acente noktalarından ya da İDO mobil uygulamasından satın alınabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.