Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Iğdır Valiliği: Şehit olan polisler zırhlı araçlarla göreve gidiyordu

ANKARA(ANKA) - Iğdır Valiliği, bazı basın yayın organlarında dün meydana gelen ve 13 polisin şehit olduğu olay ile ilgili, “Şehit olan polislerin zırhlı araç istedikleri ama verilmediği” şeklindeki haberleri yalanladı.

Iğdır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bazı haberlerde şehit olan polislerin zırhlı araç istedikleri ama verilmediği şeklinde gerçeğe aykırı ifadeler yer aldı. Oysaki Dilucu’nda görev yapan polis memurları zırhlı araçlarla ve zırhlı koruma ekipleriyle görev yerine gidip gelmekteydiler. Dünkü acı olayda patlamaya maruz kalan araçlar da zırhlı araçlardır. Personelimizden zırhlı araç esirgenmesi söz konusu değildir. Personelimiz baştan beri bölgedeki risklere karşı tedbirli olmaları konusunda da sürekli uyarılmaktadır. Bu tür yanlış haberler acıyı artırmaktan, en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğe zarar vermekten başka bir işe yaramayacaktır” ifadeleri kullanıldı. (ANKA)

(HND/OLÇ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.