Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

İki Büyük Ticaret Odasından “Ticaret Beklenti Anketi”

Türkiye’nin iki büyük odası Ankara Ticaret Odası (ATO) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortak çalışmalara imza atacak. ATO ile İTO ortaklaşa “Ticaret Beklenti Anketi” yapacak.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında ATO ve İTO’nun çalışmalarında iş birliği yapması konusu ele alındı.

İstanbul Ticaret Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren İTO Başkanı Çağlar, Ticaret hayatındaki mevcut durum ve beklentileri tespit etmek amacıyla meslek komiteleri üyelerine yönelik anket yaparak Başbakanlık, Merkez Bankası ve ilgili tüm kurumlara gönderdiklerini anlattı. Çağlar, “Ticaret Beklenti Anketi” çalışmasını Ankara Ticaret Odası ile birlikte yapabileceklerini, daha geniş bir kesimin görüşlerinin anketlere yansıyacağını söyledi.




“Yakın Gelecekte Ankara Fuarı Olarak Anılmak İstiyoruz”

Ticaret hayatındaki mevcut durum ve beklentileri tespit etmek amacıyla meslek komiteleri üyelerine yönelik anket yaparak Başbakanlık, Merkez Bankası ve ilgili tüm kurumlara gönderdiklerini anlatan  Başkan Çağlar, “Ticaret Beklenti Anketi” çalışmasını Ankara Ticaret Odası ile birlikte yapabileceklerini, daha geniş bir kesimin görüşlerinin anketlere yansıyacağını söyleyerek, “Dünyanın her yerinde fuarlar düzenliyoruz. 100 bin lira ile 500 bin lira arasında sübvansiyon sağlıyoruz. Ankara Ticaret Odası üyeleri de isterlerse bizim fuarlarımıza katılabilirler” dedi.

Başkan Baran da üyeleri ilgilendiren konularda İstanbul Ticaret Odası ile ortak hareket edebileceklerini söyleyerek, ATO’nun devam eden projeleri ve fiziki altyapıyı iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çağlar, dünyadaki önemli fuarların yapıldıkları şehrin adıyla anıldıklarını söylemesi üzerine Baran, Akyurt Fuar Alanı’nın bir an önce yapılmasını istediklerini belirterek, “Yakın gelecekte Ankara Fuarı olarak anılmak istiyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.