Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

İMKON Başkanından 23 Nisan Mesajı

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan ve Mustafa Kemal Atatük'ün çocuklara bayram olarak ilan ettiği 23 Nisan ile ilgili, "23 Nisan 1920 Türk milletinin, bağımsızlığına kast eden düşmanlara karşı, tarihin şahitliğinde meydan okuması ve cumhuriyetin ilanı ile sonuçlanarak muhteşem zaferin müjdelendiği bir dönüm noktası olmuştur" açıklamasını yaptı.

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Tellioğlu, 23 Nisan’ın çocuk bayramı olarak kutlanmasının Türkiye’nin çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlı olduğunu ifade etti. Tellioğlu, egemenliğin kayıtsız şartsız millete tevdi edilişinin ve TBMM'nin açılışının yıl dönümünü kutlamanın coşkusunun hep birlikte yaşandığının altını çizdiği mesajında  “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihte yerini almıştır. 23 Nisan’ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması ülkemizin çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlıdır. 23 Nisan 1920 Türk milletinin, bağımsızlığına kast eden düşmanlara karşı, tarihin şahitliğinde meydan okuması ve cumhuriyetin ilanı ile sonuçlanarak muhteşem zaferin müjdelendiği bir dönüm noktası olmuştur. Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümünde sevgi dolu yürekleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.