Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan palandöken erdoğan

İnönü Anıtkabir'de Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci Cumhurbaşkanı, ilk Başbakanı ve CHP’nin ikinci Genel Başkanı olan İsmet İnönü, ölümünün 43’üncü yılında kabri başında anıldı.

Anıtkabir'deki anma törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsmet İnönü'nün kızı Özden Toker ve torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TBMM Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, Genelkurmay İkinci Başkanı Ümit Dündar, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, milletvekilleri ve çok sayıda bürokrat katıldı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktıktan sonra İsmet İnönü'nün kabri başına geçen heyet, burada çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.