Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

"İnşallah 2019, Yüreklerinde Tertemiz Dilekler Ve Sevgiler Taşıyan İnsanların Yılı Olsun"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 2019’un herkese huzur ve refah getirmesini diledi. Hisarcıklıoğlu yeni yıl mesajında, “İnşallah 2019, yüreklerinde tertemiz dilekler ve sevgiler taşıyan insanların yılı olsun. Dünyanın hiçbir yerinde savaşların, acıların yaşanmadığı; çocuklarımızın geleceğe dair umutlarının büyüdüğü bir sene diliyorum” ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu mesajında; “Acısıyla, tatlısıyla 2018’i geride bırakıp, 2019’un sayfalarını açmaya başlıyoruz. Şuna inanıyoruz ki, ‘güçlü’ ve ‘mutlu’ olmaya giden yol; ekonomi başta olmak üzere hayatın her alanında birlik ve beraberlikten, birbirimizi anlamaktan ve sevmekten geçiyor. Yine biliyoruz ki; ülkemizin geleceğine; iyiye, doğruya, güzele dair hayallerimiz, ümitlerimiz her türlü karanlığı yok edecek kadar büyük ve güçlüdür. Bu inançla, aydınlıklara yürüdüğümüz sürece yolumuz daima açık olacaktır. Yeni yıl için temennimiz, tüm insanlık adına huzurun ve refahın hâkim olmasıdır. Türk iş dünyası adına 2019’un birbirimizi daha fazla anlayabildiğimiz, daha çok sevebildiğimiz, hoşgörüyle ve başarılarla dolu olmasını arzu ediyor, herkese mutlu seneler diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.