Öne Çıkanlar 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti atatürk havalimanındaki patlamada ölü sayısı kaça yükseldi Benjamin Brafman kılıçdaroğlu ab büyükelçileri ile kahvaltıdan sonraki konuşması istanbul ihracatçı birlikleri lg teknoloji eset vize serbestliği rus uçakları geri çekiliyor Enerji Yatırımları Takip ve Koordinasyon Kurulu toplu iş sözleşmesi bahçeli

Irak Kuzeyi Zap Ve Avaşin Bölgelerinde 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Irak kuzeyi Zap ve Avaşin bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 5 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtlarıyla etkisiz hale getirildi.

Geçit vermeyeceğiz! diyerek paylaşımda bulunan Milli Savunma Bakanlığı, "Irak kuzeyi Zap ve Avaşin bölgelerinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 5 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtlarıyla etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlara devam edilecek!" ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
TeröristAvaşinZap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.