Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çinin yüzde kaçı Kovid19 aşısı oldu Çin Büyükelçiliği Çin Komünist Partisi Çin Devlet Sağlık Komisyonu Müdür Yardımcısı Li Bin Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı

Irak Kuzeyinde Terör Örgütü PKK’ya Ait Malzemeler Ele Geçirildi

Irak kuzeyinde icra edilen arama tarama faaliyetlerinde, terör örgütü PKK’ya ait 4 adet AK-47 piyade tüfeği, 7 adet el bombası, 47 adet AK-47 mühimmatı ile çok sayıda muhtelif malzeme ele geçirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Terör örgütü PKK’nın Irak kuzeyindeki silah ve mühimmatlarına yönelik arama tarama faaliyetleri devam ediyor.

Son olarak Irak kuzeyi Avaşin-Basyan bölgesinde arama tarama ve keşif/gözetleme faaliyeti icra eden Kahraman Komandolarımız; terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat tespit etti.

 Arama tarama faaliyeti sonucunda;

- 4 adet AK-47 piyade tüfeği

- 1 adet M-16 piyade tüfeği

- 1 adet RPG-7 roketatar

- 7 adet el bombası

- 47 adet AK-47 mühimmatı

- 17 adet AK-47 şarjör

- 2 M-16 şarjörü

- 5 adet mağara/sığınak

- 1 adet EYP güç kaynağı

- 1 adet gece görüş cihazı

- 1 adet fotoğraf makinası

- 2 adet Yeasu telsiz

- 3 adet termal şemsiye

- Çok sayıda muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.