İş Adamı Bilal Şahin'den Örnek Davranış

Yozgatlı iş adamı Bilal Şahin, fabrikalarındaki işçiler ve aileleri ile Kur'an kursu öğrencilerinden oluşan 106 kişiyi umreye gönderdi.

Şahin, adını taşıyan külliyede düzenlenen törende gazetecilere yaptığı açıklamada, Yozgat ve İstanbul'daki fabrikalarında çalışan işçilerini geçen yıl gruplar halinde umreye gönderdiğini söyledi.

İmkanları ölçüsünde insanlara yardım etmeye çalıştığını belirten Şahin, ''Cenab-ı Allah bu fırsatı bize tanıdı, Yozgat'taki fabrikamızda çalışan 61 işçimizin hanımını, İstanbul fabrikamızda çalışan 10 işçimizi, Afet Naciye Hafız Kur'an Kursu'ndan 10 ve Yerköy Kız Hafız Kur'an Kursu'ndan 22 öğrenciyi, bugün buradan umreye uğurluyoruz'' diye konuştu.

Tüm iş adamlarına örnek olmalı

Şahin, umreye gönderdiği kişilerin masraflarını karşıladığına dikkati çekerek, bunun tüm iş adamlarına ve varlıklı kişilere örnek olmasını diledi.

Umre ziyaretinin Kur'an kursu öğrencilerine güzel bir yarıyıl tatili hediyesi olduğunu anlatan Şahin, şunları kaydetti:

"İnşallah Cenab-ı Allah bunun devamını nasip eder. İnşallah 17 Şubat'ta da ilahiyat fakültesinden 13, Bilal Şahin Hafız Kur'an Kursu'ndan 29 öğrenciyi ve Gedik Hasanlı Medresesi'ne hizmet eden 2 türbedarı da umreye göndereceğim. Kayıtlarını yaptırdım, bu kafile gidip geldikten sonra onları da göndereceğim. Gelecek sene de yine işçilerimizi ve hanımlarını göndereceğim. Böylelikle güzel bir geleneği devam ettireceğiz."

Kur'an kursu öğrencisi Büşra Sultan Kılıçer de kutsal topraklara gideceği için çok mutlu olduğunu belirterek, bunun herkese nasip olmasını temenni etti.

Okunan duaların ardından kafile, kutsal topraklara gidecek uçağa binmek üzere Ankara'ya uğurlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.