Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Koronavirüs vakıfbank chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ak parti

İşadamları Yeni Yıla “Sıla” İle Merhaba Diyecek

Her yıl en güçlü sesleri Ankaralı işadamlarıyla buluşturan Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD), bu yıl Türkiye’nin en büyük seslerinden Sıla’yı Ankara’da ağırlayacak.

ANGİAD Geleneksel Yılsonu Balosu, bu yıl 27 Aralık’ta Meyra Palace Hotel’de gerçekleştirilecek. Baloda, Ankaralı işadamları 2017’yi müzik kariyerinin 10. yılını kutlayan Sıla ile uğurlayacak. ON’dan Kalan konserlerine de devam eden Sıla, güçlü sesiyle işadamlarının karşına çıkacak. Son çıkardığı single albümünde yer alan Muhbir şarkısıyla büyük beğeni kazanan Sıla, en sevilen şarkılarını seslendirecek.

ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, birlik ve beraberlik için bu tarz balolara önem verdiklerini belirterek, “ANGİAD olarak her yıl önemli isimleri Ankaralı işadamları ile buluşturuyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz yılsonu balosunda, bu yıl Sıla’yı ağırlayacağız. Ankaralı işadamları 2017’yi, Türkiye’nin en önemli kadın vokallerinden Sıla ile uğurlayacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.