Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Isparta'da Düşen Askeri Uçakta 3 Asker Şehit Oldu

Eskişehir 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan eğitim amaçlı kalkan CASA tipi askeri nakliye uçağı Eğirdir Gölü kuzeyinde düştü, uçaktaki 3 asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı, uçak kazası ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, bugün saat 11.03’te konuşlu bulunduğu Eskişehir 1’inci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan planlı uçuş eğitimi amacıyla, iki pilot ve bir teknisyenle kalkış yapan CN-235 CASA tipi askeri nakliye uçağı ile saat 12.50 civarında radar irtibatın kesildiği bilgisine yer verildi. Derhal arama kurtarma faaliyetlerine başlanıldığının belirtildiği açıklamada, “Saat 14.30 sularında Eğirdir Gölü kuzeyinde uçağımızın enkazına ve üç kahraman personelimizin naaşlarına ulaşılmıştır. Bu elim kaza neticesinde şahadet mertebesine erişen kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet değerli aile fertlerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce Türk Milletine başsağlığı dileriz” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.