Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Pandemi yunanistan Akşener

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 'Dolandırıcılık' Uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Hayri Baraçlı'nın adını kullanarak 15 Temmuz Şehitleri Ve Gazileri için yardım kampanyası adı altında dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıklamasında, "Genel Sekreteri Hayri Baraçlı'nın adını kullanarak, 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri için yardım kampanyası yapıldığı belirtilerek iş adamlarından sponsorluk ve para istendiği bilgileri gelmiştir.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi hiçbir şekilde yardım kampanyası düzenlememektedir. Vatandaşların dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları, böyle durumlarda 153 Beyaz Masa birimine ihbarda bulunmaları önemle duyurulur." denildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.