Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kovid19 bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

İstanbul Çekmeköy'de Askeri Helikopter Düştü: 4 Şehit

İstanbul Çekmeköy'de bir site içerisine zorunlu iniş yaparken askeri helikopter düştü. 

Edinilen ilk bilgiye göre, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde bir site içerisine zorunlu iniş yapan askeri helikopter, henüz belirlenemeyen nedenle düştü. Bölgeye  çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. 

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan İlk açıklama

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir." dedi. 

Acı Haber

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Askeri helikopterimizin düşmesiyle şehit olan 4 Kahraman Askerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Ordumuzun ve milletimizin başı sağ olsun." dedi. 

İstanbul Valisi Yerlikaya: Çekmeköy’de Askeri Helikopter Düştü, 4 Asker Şehit Oldu

Çekmeköy ilçesi'nde askeri bir helikopter bilinmeyen bir nedenle düştü. Olay yerinde incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "4 askerimiz şehit oldu. Milletimizin ve Ordumuzun başı sağ olsun." dedi.

Çekmeköy ilçesi Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesi'nde askeri bir helikopter düştü. Olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Yerlikaya’ya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan eşlik ettiler.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, saat 18.51 itibariyle 4. Kara Havacılık Alayı'na ait askeri helikopterin henüz belirlenemeyen bir nedenle düştüğünü ifade etti.

Olay yerine 2 dakika içerisinde itfaiye ve sağlık ekiplerinin sevk edildiğini belirten Vali Yerlikaya şunları söyledi: "4 askerimiz yaralı olarak Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaştırılmıştır. Ama az önce İl Sağlık Müdürlüğümüzden aldığımız habere göre, maalesef 4 askerimiz şehit olmuştur. Milletimizin ve ordumuzun başı sağ olsun. Üzüntümüz büyük. Olayla ilgili savcılığımız adli tahkikata başlamıştır. Silahlı Kuvvetlerimiz idari tahkikata başlamıştır. Türk Silahlı Kuvvetleri aileleri ve milletimize başsağlığı diliyorum.’’ dedi.

Daha sonra  Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geçen Vali Yerlikaya hastane yetkililerinden bilgiler alarak, şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diledi.

Anahtar Kelimeler:
şehitIstanbul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.