Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

İstanbul'da Metrobüs Kazası: 1'i Ağır Çok Sayıda Yaralı Var

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sabah meydana gelen kazayla ilgili yaptı. Sefaköy  Topkapı istikametinde metrobüs sürücüsü karşı yönden gelen başka bir metrobüsün körük kısmına çarpması sonucu meydana gelen kaza ile ilgili açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada, "Kazada biri ağır 19 yolcu hafif yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı" denildi.

İBB tarafından yapılan açıklamada;

"Sabah saat 10.10 da Sefaköy Topkapı istikametinde metrobüs sürücüsü karşı yönden gelen başka bir metrobüsün körük kısmına çarptı. Kazada biri ağır 19 yolcu hafif yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Tedavileri bitenler taburcu edildi. İETT tüm hastalarla ilgileniyor. Yol kısa sürede trafiğe açıldı. Kazanın nedeni teknik incelemeler ve görgü tanıklarının ifadelerinden sonra belirlenecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.