Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti ankara chp İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener EMİNE ERDOĞAN abd Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

İstanbul Valiliği’nden Akşener’in Evinin Önünde Yaşanan Gerginliğe Soruşturma

İstanbul Valiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin önündeki gerginlikle ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Valiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin önünde yaşanan gerginlikle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “4 Ekim 2018 günü 23.30 sularında İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in konutunun önünde meydana gelen izinsiz gösteri ve protesto eylemine katılanlar hakkında adli mercilere intikal ettirilmek üzere Valiliğimizce derhal tahkikat başlatılmıştır” denildi. Akşener’in konut güvenlik tedbirlerinin kaldırılması yönündeki farklı tarihli iki talebine rağmen konut çevre güvenliğini sağlamakla görevli polis ekibinin Valilikçe görevine devam ettirildiği de belirtilen açıklamada, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimizin huzur ve sükûnuna yönelik her türlü eylem ve kişi hakkında yasaların verdiği görev ve yetkiler tereddütsüz yerine getirilecektir” denildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in dün gece evinin önüne gelen bir grup, “Bozkurtlar burada çakallar nerede? Hareketin lideri Devlet Bahçeli” şeklinde sloganlar atmış, Akşener de gruba, “Erkekseniz gelin vurun, hadi gelin vurun. Yuh be, yuh. Gelin ulan gelin, tüh size” diye tepki vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.