Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kulp ege ihracatçı birlikleri çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti

İstanbul Valiliğinden Mesai Açıklaması

İstanbul Valiliği, yoğun kar sebebiyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin mesai bitimini bugüne mahsus olmak üzere 15.30’a çekti.

İstanbul Valiliği, devam eden ve meteorolojik değerlendirmelere göre artması beklenen kar yağışının yol açabileceği trafik yoğunluğu ve olumsuzlukları en aza indirebilmek için kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin mesai sona erme saatini, bugüne mahsus olmak üzere 15.30 olarak belirledi.
Valilikten yapılan açıklamada, “Kurum amirleri tarafından zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için yeterli personel ayrılacak olup, hizmet gereği görevine devam mecburiyeti bulunan kurumlarda, mesainin erkene alınıp alınmayacağı kurum amirlerinin takdirine bırakılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.