Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

İstanbul'da PTT Soygunu

Şişli'de, PTT şubesi maskeli ve silahlı kişiler tarafından soyuldu.

Alınan bilgiye göre, Mithatpaşa Caddesi'nde, Okmeydanı Semt Konağı'nın da bulunduğu Sosyal Hizmetler Binası'ndaki Piyalepaşa PTT şubesine gelen kar maskeli kişiler, görevliyi silahla tehdit etti. Buradan yaklaşık 5 bin lirayı alan şahıslar, koşarak uzaklaştı.

Aynı hizmet binasının zemin katında yer alan Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ şubesine de giren şahısların, görevlinin direnmesiyle soygunu gerçekleştiremedikleri bildirildi.

Aynı PTT şubesinin daha önce de kar maskeli ve silahlı kişilerce soyulduğu belirtildi. Her iki olayın faillerinin aynı kişiler olması ihtimali üzerinde duruluyor.

Şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.