İTO Başkanı Çağlar'dan, OHAL'e Destek

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, dün Milli Güvenlik Kurulu (MGK)’ın OHAL kararlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarda, “Olağanüstü dönemler, olağanüstü yönetimi gerektirir” ifadelerini kullandı.
 
İş dünyası’nın, olağanüstü şartların, ancak olağanüstü tedbirlerle bertaraf edileceğini bildiğini belirten açıklamada, “Bu çerçevede ülke genelinde ilan edilen üç aylık olağanüstü hal, ülkemizin huzuru ve devletin bekası adına alınmış yerinde bir karardır. Milletin mahremine tasallut etmekten çekinmeyen, sivil halka ateş açan terör mensuplarının kökü, bu karar sayesinde çok hızlı şekilde temizlenecektir” ifadelerine yer verildi.
 
Açıklamada, “Olağanüstü hal uygulaması (OHAL) ile milletimizin hür iradesi, bir daha böylesi karanlık günlerle yüz yüze gelmeyecektir. OHAL sürecinde biz de iş dünyası olarak olağanüstü gayret gösterip, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.