Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

İzmir Bosna Sancak Derneğinden Sağlıkçılara Boşnak Börekli Destek

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden (COVİT19) Koronavirüs salgınıyla yoğun tempo içinde çalışan sağlık personeline Boşnak Börekli destek. Dernek Başkanı Abdullah Gül, ‘Diğer hastanelerde görev yapan sağlık personelimize de Boşnak böreği götüreceğiz. Onlar ailelerini görmüyor büyük bir özveri ile çalışan sağlık personelimize biz Boşnaklarda biraz enerji ve moral vermek istedik.’ dedi

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden, Koronavirüsle mücadele eden Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Türkan Özilhan Devlet Hastanesi ve Dr.Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli sağlık personeline, Boşnak mutfağının bilinen tatlarından ‘Boşnak Böreği’ ve ayran hediye ederek personele azda moral verdiler.

Sağlık personeli Boşnaklara verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek bu güzel Boşnak börekleri arkadaşlarımıza enerjinin yanında moral motivasyon verecek dedi.

Dr.Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneğine teşekkür yazısı verdi.

SAĞLIK PERSONELİMİZE HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ

Dernek Başkan’ı Gül, ‘İnsan hastalanınca hastaneye gidince sağlık personeli aklına geliyor. Aslında Sağlık personelimize her zaman ve her koşulda destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Koronoavirüs sebebiyle evlerine bile gidemeyen bu melek kalpli sağlıkçı arkadaşlarımıza bir destek vermek istedik. Boşnakların en meşhur yiyeceklerinin başında gelen Boşnak Böreğini cansiperane çalışan sağlık personelimize ikram etmek istedik. Bu kapsamda üç hastanemize yaklaşık 300 kilo Boşnak Böreği dağıttık. Bu konuyu gündeme getirdiğimizde dernek üyelerimiz neredeyse birbiriyle yarışa girercesine her üyemiz destek verdi.

Bu güne kadar, Koronavirüs tedavisi yapılan üç hastanemizde görev yapan sağlık personelimize börek götürdük önümüzde ki günlerde görevli diğer hastanelerimize de götüreceğiz. Bizi mutlu eden bir başka olay ise Boşnak böreğine olan sevgi, tabi dernek olarak yeniden börek götürme sözü verdik.’ dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.