Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

“İzmir’de, Evlerine Giremeyen Vatandaşlarımız, Camilerimizde Diledikleri Kadar Kalabilirler”

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşların uygun olan camilerde din görevlilerinin rehberliğinde camilerde kalabileceklerini duyurdu.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem nedeniyle Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

Başkan Erbaş, depremden etkilenenlere geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu açıklamasında şu ifadelere yerdi:    

“İzmir’de meydana gelen ve çevre illerde hissedilen deprem'den etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, can kaybının olmaması için. 
Yüce Rabbimiz milletimizi, ülkemizi ve tüm insanlığı her türlü afetten muhafaza eylesin.”
Ayrıca deprem nedeniyle evlerine giremeyenlerin camilerde kalabileceklerini duyuran Başkan Erbaş, sosyal medya hesaplarından şu paylaşımda bulundu:
“İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle evlerine giremeyen vatandaşlarımız, arzu etmeleri halinde din görevlilerimizin rehberliğinde uygun olan camilerimizde diledikleri kadar kalabilirler.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.