Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken adana şehit fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Jandarma zırhlı aracına bomba yüklü araçla saldırı

DİYARBAKIR (ANKA) - Lice'de askeri aracın geçişi sırasında patlayıcı yüklü araç infilak ettirildi, 2 asker şehit oldu.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların seyahat özgürlüğünü, can ve mal güvenliğini sağlamak, kamu düzenini korumak amacıyla, dün, saat 22.30 sıralarında Lice ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi yol ayrımında teröristlerce yakılan ateşe müdahalede bulunmak için olay yerine giden jandarma ekibine saldırı düzenlendi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Olay yerine giden jandarma personelini taşıyan zırhlı aracın geçişi esnasında teröristlerce bomba yüklü araç patlatılarak saldırıda bulunulmuştur. Menfur saldırı sonucunda 2 personelimiz şehit olmuş, 4 personelimiz yaralanmıştır."

Açıklamada, hain saldırının faillerinin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı vurgulanırken, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile kamu düzeninin sağlanmasına yönelik yapılan çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.