Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk kuşadası soner çetin operasyon

Jandarma’ya FETÖ Operasyonu: 20 Subaya Gözaltı Kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ ile bağlantılı olduğu tespit edilen Jandarma Genel Komutanlığı mensubu 20 subay hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığında görevli askerlerden, FETÖ' nün Mahrem İmamlar ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, kontörlü telefonlar ile ankesörlü, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ ile irtibatları tespit edilen 19 Üsteğmen ve 1 Teğmen olmak üzere  toplam 20 şüpheli hakkında bugün gözaltı kararı verdi.

Başsavcılığın açıklamasında gözaltına alınan şüphelilerin hepsinin aktif görevde olduğu belirtilirken, gözaltı işlemlerinin Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce  devam ettiği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.