Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

Kabine Revizyonu Resmi Gazete’de

Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan kabine değişikliği Resmi Gazete’nin son mükerrer sayısında yayımlandı.

Resmi Gazete’deki kararda, Bakanlar Kurulu’nda görev alan Başbakan Yardımcıları Nurettin Canikli, Numan Kurtulmuş, Tuğrul Türkeş, Veysi Kaynak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Nebi Avcı, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın görevlerinden istifa ettikleri ve istifalarının kabul edildiği belirtildi. Kararda, istifa eden isimlerin yerine yeni bakanların ise Anayasanın 109., 13. maddeleri ile 3046 sayılı kanunun 4. maddesi uyarınca atandıkları ifade edildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.