Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

Kadoil, 15 Temmuz Günü Kazancını Şehit Aileleriyle Paylaşıyor

Kadoil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde Türkiye çapındaki 450 bayisinden o gün elde edeceği kazancı 15 Temmuz şehit aileleriyle paylaşacaklarını açıkladı. Kadooğlu, “Atacağımız her adım milletimize olan vefa borcumuzdur” dedi.

Kadoil, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın bilgisi dahilinde anlamlı bir sosyal sorumluluk kampanyası gerçekleştiriyor. “Demokrasiye ve millet iradesine sahip çıkmak için canlarını ortaya koyan şehitlerimize vefa borcumuz var” diyen Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Kadoil’in Türkiye çapındaki 450 bayisinden elde edilecek gelirin 15 Temmuz şehit aileleriyle paylaşılacağını açıkladı.

 Vatan Borcu İçin Üzerimize Düşeni Yapmak İstedik

Hain darbe girişimine toplumun her kesiminin birlik ve beraberlik duygusuyla karşı çıktığını ve 15 Temmuz’un bir milat olduğunu belirten Kadooğlu,  “Demokrasiye ve ülkemize sahip çıkma inancını tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğimiz 15 Temmuz’da, şehit olan vatandaşlarımız için atacağımız her adım milletimize olan vefa borcumuzdur. Kadoil olarak bu vatan borcu için üzerimize düşeni yapmak istedik ve 15 Temmuz günü elde edeceğimiz geliri şehit ailelerimizle paylaşma kararı aldık” ifadelerini kullandı.

Toplumdan Aldığımızı Topluma Verme Felsefesi

Holding olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketleriyle önümüzdeki dönemlerde de benzer projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Kadooğlu, açıklamasını, “Toplumdan aldığımızı topluma verme felsefesiyle geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de sosyal sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Demokrasiye ve millet iradesine karşı gerçekleştirilecek her türlü girişimin karşısındayız. Tüm dünyaya milli iradenin gücünü gösteren 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” sözleriyle tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.